Installatiehandleidingen

In veel gevallen zal u niet zelf, maar uw ICT-leverancies of systeembeheerder de installatie van uw servercertificaat uitvoeren. De installatie van een servercertificaat vraagt namelijk specialistische kennis van het systeem. Documentatie die bij uw certificaat wordt meegelverd is hierbij een praktische hulp.

• Informatie over het aanmaken en installeren van een servercertificaat onder IIS7, IIS8 en IIS10: volg deze instructie.
  • Informatie over het aanmaken en installeren van een servercertificaat onder een Apache webserver; volg de Instructie Apache.

Mocht installeren niet lukken, bekijk de controles installatie servercertificaat op een Windows server. In dit document staan de stappen van installatie beschreven. heeft u hierover nog vragen, neem dan contact op met ons.