Installatiehandleidingen

In veel gevallen zal u niet zelf, maar uw ICT-leverancies of systeembeheerder de installatie van uw servercertificaat uitvoeren. De installatie van een servercertificaat vraagt namelijk specialistische kennis van het systeem. Documentatie die bij uw certificaat wordt meegeleverd is hierbij een praktische hulp.

De installatiestappen voor een ZOVAR-servercertificaat zijn gelijk aan die van een UZI-servercertificaat.

Mocht installeren niet lukken, bekijk de controles installatie servercertificaat op een Windows server. In dit document staan de stappen van installatie beschreven. heeft u hierover nog vragen, neem dan contact op met ons.