Installatiehandleidingen

In veel gevallen zal de ICT afdeling, een ICT medewerker of uw leverancier de installatie van het servercertificaat uitvoeren. De installatie van een servercertificaat vraagt specialistische kennis van het systeem. Praktisch gezien kunt u dat daarom het beste laten uitvoeren door een ICT deskundige met behulp van de documentatie die bij uw systeem is meegeleverd.

• Informatie over het aanmaken en installeren van een ZOVAR-servercertificaat onder IIS7, IIS8 en IIS10¬†vindt u op deze ZOVAR instructie.
  • Informatie over het aanmaken en installeren van een ZOVAR-servercertificaat onder een Apache webserver vindt u op ZOVAR Instructie Apache.

Mocht installeren niet lukken bekijk de controles installatie servercertificaat op een Windows server. In dit document staan de stappen van installatie beschreven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ZOVAR.